Animalista convencido

Diario de un animalista convencido, defensor de los derechos de los animales y para su desgracia declarado "Persona non grata en la Ilustre Villa de Tordesillas"

Virus associacionista a Port de Pollença

ea6adk | 29 Setembre, 2006 17:33

Fa unes setmanes vam tenir coneixement de la creació d'una associació d'amics del Port de Pollença, fa uns dies també hem tingut coneixement de la creació d'una associació de veïns d'una zona concreta del Port de Pollença, concretament "Gotmar" d'això es va fer eco el bloc Urxella.

Avui m'han arribat remors que altra zona del Port de Pollença podria tenir associació de veïns pròpia, la zona en concret seria Ca'n Singala, tot just és un remor, però sembla que el motiu d'aquestes escisions, si poden considerar-se així, és la nul·la actuació de l'Associació de Veïns de sempre en "pro" de la zona i del Port de Pollença en general.

Sembla que els "molleros" volen una mica més que l'explotació d'hamaques de la seva Associació

De juzgado de guardia

ea6adk | 25 Setembre, 2006 08:09

No hace falta decir que lo que esta pasando en la Conselleria de Interior del Govern de les Illes Balears puede ser de juzgado de guardia. Han corrido chorros de tinta en la prensa balear por el tema del "Correbou de Alaró" que todavía está pendiente de resolución juducial

Pues bien, para más leña al fuego este pasado fin de semana (según la prensa) en el Coliseo Balear, "cowboys" persiguiendo reses sin ser fiesta mallorquina centenaria ni deporte reconocido por la Real Federación Española de Hípica

Fantastico, ahora también importamos los eventos con animales desde America, aunque los "cowboys" sean alemanes y no lleven los apaches queriendoselas robar.

CQ CQ als radioaficionats de Pollença

ea6adk | 22 Setembre, 2006 17:15

Des d'aquí vull fer una cridada als radioaficionats de Pollença, perquè ens puguem reunir, fem un sopar si és necessari, per a conèixer-nos i comentar alguns assumptes d'interès.

Assumptes d'interès per a tots nosaltres, per exemple el nou reglament d'estacions d'aficcionat, les noves llicències EA i EB ja que ara som iguals, i les dificultats per a instal•lar l'antena atès que ara necessitarem el certificat d'una empresa instal•ladora que certifiqui que el muntatge és solgut i no cau amb la primera ratxa de vent.

Naturalment està convidat tot aquell que vulgui venir i els nostres companys de 27 Mhz, banda que jo no he deixat de treballar mai. Els "PMReros" també estan convidats.

Si esteu interessats escriviu a a el següent emai

ea6adk@ure.es

Miguel Sánchez Vives

Héroes y villanos al mismo tiempo

ea6adk | 22 Setembre, 2006 16:30

Unas amigas mías de la entidad “S.O.S. ANIMAL” de Calviá fueron entrevistadas ayer tarde y esta mañana en “IB3 Radio”, el motivo de la entrevista ha sido la fiesta anual que celebra dicha entidad el próximo sábado en Puerto Portals, también en la entrevista se ha “tocado” el tema de los abandonos y adopciones, y “aunque tibiamente” el tema de la existencia de la Plataforma Balear para la Defensa Animal (BALDEA).

No hace falta decir que todo han sido palabras de elogio al trabajo de los voluntarios, así como la labor que hacen estas ONG’s que defienden los derechos de los más débiles. Veremos si todos estos elogios se vuelven lanzas si los recursos puestos contra “Correbous”, “Becerradas” y otros actos, dan la razón a los animalistas y algunos se quedan sin fiesta.

Las primeras víctimas de la Operación Malaya

ea6adk | 21 Setembre, 2006 15:10

Las primeras víctimas de la Operación Malaya no son ni Julián Ruiz, ni Isabel Pantoja, ni ningunos de los presuntos corruptos implicados en ella.

Las primeras víctimas son los animales, concretamente unos caballos que están requisados o como se diga.

Artículo de diario EL MUNDO Fotografías

Las imagenes son muy duras y pueden herir su sensibilidad

La faena de “El niño de Aguiño”

ea6adk | 20 Setembre, 2006 14:35

Juan Lado un “respetable” hostelero de la localidad gallega de Aguiño, se ha hecho famoso estos días por la emisión de un video registrado por un vecino, en el que el protagonista le propina una monumental paliza a su perro, teóricamente por haber matado unos ánades de su propiedad.

La televisada faena de “El niño de Aguiño” se podría haber acompañado con un pasodoble para deleite de la “afición española”, porque toro o perro que más da, quizás podría cortado algún apéndice si hubiese estado acertado con los aceros.

Juan Lado es una “victima” más de este país de pandereta, que tiene como fiesta nacional la tortura y maltrato de un inocente animal y ve como cosa normal atizar golpearlos casi hasta a la muerte. Después un gran número de vecinos sin ninguna mala intención defendían a Juan Lado justificando su acción, porque era “su perro” y había matado “sus patos” más victimas de lo mismo.

En resumen como dice la frase "Donde fueres has lo que vieres", y como estamos en España y el maltrato a un animal es arte, no podemos que menos que felicitar a Don Juan Lado porque con la correa o el garrote en mano el arte le sale “por los cuatro costaos”.

¡ Gracias Maestro !

El meu pare és resident i fotut del Port de Pollença

ea6adk | 20 Setembre, 2006 08:23

Fa uns mesos el meu pare va rebre per part de la Conselleria d'Agricultura i Pesca una "felicitació" per una infracció quan pescava en la badia de Pollença, no entrarem si la sanció era justa o no, però la mateixa argumentava un excés de canyes pel caràcter de la seva llicència de pesca.

Moltes vegades, creus que s'estan rient de tu i tu no pots fer res, és molt comú en el Port de Pollença trobar turistes pescant (presumptament i amb molta probabilitat) sense cap tipus de llicència i ningú els diu res.

Si comentes això últim amb els tècnics et diuen que és impossible controlar a tots els turistes que pesquen sense llicència, en definitiva, altra llei tot just per a residents.

Resident i fotut en el Port de Pollença.

Nou conat d'agressió en el Port de Pollença

ea6adk | 19 Setembre, 2006 15:59

Ahir a la tarda i no és la primera vegada, en el Passeig Marítim del Port de Pollensa va haver un conat d'agressió entre "castellers" i un turista britànic que no va voler abonar el preu de venda al públic per fotografiar-se al costat d'una d'aquestes construccions feta amb l’arena de tots i en un espai públic com és la platja.

El que va començar com una simpàtica activitat d'aquests súbdits romanesos en la seva majoria, s'ha convertit en un perill tant per a residents com turistes, ah, i que no tinguis la "sort" que la pilota del teu fill arribi a un castellet d'aquests perquè l'embolic ja ho tens assegurat.

Albert Boadella perd definitivament els papers

ea6adk | 11 Setembre, 2006 09:03

No us perdeu aquest article

Necessitem una Conselleria de “no immigrants”?

ea6adk | 07 Setembre, 2006 07:59

Ahir vaig estar amb un bon amic d'origen argentí que em va mostrar un document que li havia facilitat una Associació d'Argentins de Mallorca, la meva sorpresa va ser la quantitat d'ajudes a les quals es poden accedir per diferents motius, naturalment qui facilita aquesta informació és la Conselleria d'Immigració de recent creació.

Vagi per davant que aquestes ajudes són per a tots els habitants de les illes, però curiosament els "indígenes" no ens assabentem o millor dita ningú ens informa tan detalladament d'aquest tipus de subvencions per a "no empresaris"

Crec que és urgent la creació d'un "BOIB reduït" que comuniqui a tots els habitants d'aquestes illes les ajudes o serveis als quals tenen dret, perquè per a la immensa majoria passen totalment desapercebuts.

O És que no interessa que hagi un coneixement general d'aquestes ajudes?

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb