Animalista convencido

Diario de un animalista convencido, defensor de los derechos de los animales y para su desgracia declarado "Persona non grata en la Ilustre Villa de Tordesillas"

Presumpta corrupció, presumptes fraus i escuts humans

ea6adk | 30 Novembre, 2006 15:55

Fa unes setmanes l'aviació israeliana va haver de suspendre un atac aeri perquè gran part de la població de la zona es va posar enfront del blanc, també fa uns dies els treballadors d'una gran empresa constructora es manifestaven contra el Batle d'una població, per negar-se aquest a concedir permís per a construir noves urbanitzacions. i fa tres anys moltes plantilles d'hotels de Mallorca eren "aconsellades" pel seu patrons a votar a un determinat partit sota amenaça d'un "armadedon turístic" si no ho feien,

Tres maneres diferents, però al cap i a la fi maneres d'implicar a part de la població a defensar una causa sigui justa o no.

Perquè ahir en Andraitx havia indignació pel succeït, però també hi ha molt temor que es detingui el "voracitat urbanística" i molts "escuts humans" es quedin sense treball i passin a engrossir les llistes del SOIB. Qui serà el dolent després, el que fa complir la Llei, o que dóna ocupació a la població?

Ara mateix, escolt en la ràdio que la policia de duanes està registrant diverses empreses per fraus milionaris en concepte d'I.V.A. Precisament aquestes empreses són les que estan emprant més treballadors amb contracte indefinit en la zona (Guadalajara en concret), Més escuts humans?

Resumint, fer complir la Llei, moltes vegades et fa impopular i no dóna vots i damunt ets dolent. Això és a causa del poc desenvolupat esperit democràtic de la població espanyola, pel contrari si ets estricte en els teus comportaments i idees ets un radical.

Fracàs escolar, qüestió de “kultura”.

ea6adk | 19 Novembre, 2006 14:54

Cada "x" temps, els rotatius de les nostres illes ens obsequien amb un article sobre el fracàs escolar, seria molt fàcil donar la culpa al creixement de la immigració, però aquest problema no és d'importació i ve des de molt lluny.

Avui, tinc 42 anys, encara record a la fi dels 70 i principis dels 80, quan acabava el curs escolar al juny, a l'endemà ja es veien els nins de 13, 14 i 15 anys, darrere les barres dels bars i cuines dels hotels, el motiu segons els nostres pares perquè no estiguéssim tot el dia en el carrer durant les nostres més que merescudes vacances d'estiu.

És veritat que no havia ni cursets d'estiu, ni gens de les activitats estivals d'avui dia, però l'estiu per als petits mallorquins era més que onerós.

Aquest panorama i amb el monocultiu turístic de la nostra illa, feien un "cocktail" explosiu que avui dia encara perdura, perquè qui se "escalfarà" el cap estudiant empresarials per posar un exemple, si en una cadena hotelera "el perolas" (amb tots els respectes) guanya el doble que el comptable, i amb 16 anys ja hi ha joves que duen la safata i manegen el ganivet de cuina com veritables experts.

Creo que hem de deixar ser nins als nins, i aconsellar-los que com es diu en castellà "EL SABER NO OCUPA LUGAR", encara que a nosaltres els pares ens costi diners, i animar-los que acabin els seus estudis.

“Cuando los albañiles se queden sin trabajo te los mandaré”

ea6adk | 09 Novembre, 2006 11:31

“Cuando los albañiles se queden sin trabajo te los mandaré”, això és el que em va dir ahir un mestre d'obres ahir a Pollença, quan vaig comentar la necessitat de no construir més en el Port de Pollença. Ja tenen l'arma definitiva per a seguir especulant "l'atur".

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb