Animalista convencido

Diario de un animalista convencido, defensor de los derechos de los animales y para su desgracia declarado "Persona non grata en la Ilustre Villa de Tordesillas"

Se acaba la temporada de caza

ea6adk | 23 Gener, 2007 08:28

Se acaba la temporada de caza y como cada año empiezan a llegar al refugio de animales de Pollença nuevos inquilinos.

El pasado fin de semana hubo que ir a perseguir dos perros (pointers) que habían sido abandonados en la zona de Cala Carbó (Cala San Vicente) ayer dos más abandonados atados en la barrera del refugio, uno en estado lamentable y se está estudiando elevar denuncia ante el SEPRONA, naturalmente ninguno de ellos lleva el microchip correspondiente

Una vez que transcurrido los 21 días que obliga obliga a la Ley a tenerlos en custodia y si no son reclamados por nadie, se podrán adoptar en las instalaciones del refugio de animales de compañia de Pollensa, también se publicaran las fotografías en la web del refugio. Son perros de llamados de caza que ya no sirven o nunca sirvieron para ello.

Quan la gent no es resigna al "tanmateix"

ea6adk | 12 Gener, 2007 16:06

Acabo d'arribar de passar uns dies a Lisboa (altre dia comentaré el que es beneficia una ciutat que és triada per a algun esdeveniment com Olimpíades, Exposició Universal,etc) i m'ha cridat l'atenció la capacitat que tenen els portuguesos de protestar davant una situació que ells consideren injusta.

Bé, anàvem en el "bus públic" cap a la zona de la "Expo 98", quan en una de les parades intermèdies van pujar dos adolescents, aquests dos individus van anar a la part de darrere del vehicle i van encendre un cigarret (no droga), atès que està prohibit fumar en els vehicles públics unes persones els van increpar i amb la “xuleria” que caracteritza a gran part dels joves d'avui dia van fer cas omís i van seguir fumant les seves cigarretes com si res.

Aquests passatgers van exigir al conductor que detingués l'autobús i sol•licités per ràdio la presència de la policia, pesi que al principi el conductor va intentar calmar-los davant la insistència de gairebé tot el passatge, no va tenir més remei accedir a aquesta petició i en la parada ja esperaven dos policies que van pujar al "bus", tot seguit els van convidar a baixar-se del mateix, després els altres passatgers els van premiar amb un aplaudiment.

A l'endemà altre conductor d'autobús es va dur una gran brega per no esperar que arribés a la parada una senyora amb una nena petita, gairebé li trepitgen el fre els altres passatgers, i és que sembla que allí les coses funcionen així.

Amb aquestes dues situacions molt bé podrien haver mirat cap a altra part i no haver entrat en problemes, però van defensar el que creien just, no va haver "tanmateix"

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb