Animalista convencido

Diario de un animalista convencido, defensor de los derechos de los animales y para su desgracia declarado "Persona non grata en la Ilustre Villa de Tordesillas"

Cans penjats

ea6adk | 27 Febrer, 2007 18:21

La premsa s'ha fet eco de dos cans apareguts penjats, un en San Jordi que de moment està viu, i altre a Campos que ja va ser trobat cadàver.

A Pollença vam sospitar d'un tercer però no ho podem confirmar, atès que l'animal va aparèixer penjat però va poder ser a l'intentar escapar de l'estaca en la qual va ser lligat en el moment del seu abandó, afortunadament membres del Refugi d'Animals de Companyia de Pollença van arribar a temps per a rescatar a l'animal.

Així les gasten a Mallorca.

Diada de “plom i mort”

ea6adk | 25 Febrer, 2007 22:34

Ho han pintat molt bonic, ecologisme de gom a gom, tot això per a emmascarar el plom i la mort, plom per no dir verí.

Un exalcohólico: "Me he puesto a llorar"

ea6adk | 21 Febrer, 2007 15:05

"Me he puesto a llorar", això és el que m'ha dit un membre de "ALCOHOLICOS ANONIMOS" amic meu, "como que el vino no es peligroso, porque se creen que perdí mi trabajo y casi casi pierdo mi esposa y mis hijos también, por la mierda de la bebida y concretamente el vino".

És cert que hi ha molts llocs de treball en joc en la indústria del vi, però no deixa de ser una beguda perillosa. Una vegada més Espanya és el país de les grans lleis i les grans excepcions.

Sr. Rajoy alerta amb la beguda que fa dir moltes ximpleries.

Que aviat se'ns ha oblidat

ea6adk | 19 Febrer, 2007 09:51

Fa unes setmanes apagàvem les nostres llums cinc minuts reclamant una millor gestió de l'energia per a no castigar el nostre castigat planeta.

Molts Ajuntaments i seus oficials presumien d'haver apagat les seves llums pel bé del nostre planeta, doncs bé, aquest cap de setmana en molts llocs del món, malbaratament i desenfrenament de kilowatts.

Ja ens hem oblidat?

Els defensors de la natura es carreguen "presumptament" una milana

ea6adk | 15 Febrer, 2007 15:26

www.diaridebalears.com/segona.shtml?3074+3+177170

Un caçador o caçadors, que segons el nostre Govern són els millors defensors de la natura, "presumptament" s'han carregat una milana amb verí, sense comentaris.

Carnestoltes Oooh Carnestoltes!

ea6adk | 12 Febrer, 2007 17:21

Avui en el bar hem comentat el "xibarri" que s'ha armat a Tenerife amb el tema de la prohibició del Carnestoltes , la veritat és sembla una ximpleria, però l'única cosa que fa el Jutge és aplicar la Llei Municipal aprovada per l'Ajuntament.

S'imaginen vostès que a Palma 14 nits de Sant Sebastià seguides? Suposo que ara mateix molts veïns estarien posant el crit en el cel per tal situació.

El problema és que volem ser els més moderns, els més avançats i treure pit que les lleis que vam aprovar són per al benestar dels nostres ciutadans, i després ens estavellem quan es presenten situacions com les del Carnestoltes. Una Llei amb moltes excepcions és una Llei feta de mala gana, tal com seria aquí "La Llei de Protecció Animal que viuen en l'Entorn Humà 1/92", plena d'excepcions per a caçadors, toreros i altres personatges similars.

Tornant al tema de Tenerife, Batles i Batlesses d'altres ciutats han comentat molt alegrement que en la seva ciutat això no passa, però la veritat és molt distinta doncs col•lectius de per exemple Pamplona o Cadis ja s'han interessat per aquesta demanda, atès que en festes o quaresma, el dret al descans en sagrat, i més quan a l'endemà cal aixecar-se per a anar a treballar.

On no tenim aquest problema és a Mallorca, “Rua” en tots els pobles aquest cap de setmana i a la nit a la discoteca si les circumstàncies ho permeten, en això consisteix el Carnestoltes mallorquí, i és que fa molt fred per a estar pel carrer.

Personalment crec que amb dos o tres dies de festes ja estaria bé, però aquest és el país de la migdiada i la pandereta, i si no em remeto als partits de tennis d'aquest passat cap de setmana a Suïssa, que ridícul han fet els afeccionats espanyols, i és que on anem donem la nota, i no precisament com la cervesa "San Miguel"

Ja no dic res del nostre "Rafalet Nadal" amb el brau de Osborne en les sabatilles.

“Multidifusió”. Una proposta per a Radio Pollença

ea6adk | 08 Febrer, 2007 17:08

No hi ha dubte que els programes més interessants de la ràdio municipal pollencina, són els debats dels capvespres, Els dimarts "ciutadans", els dimecres "polítics" i els dijous "dones", són interessants debats i tertúlies sobre temes generals i sobretot els que afecten a la vila en particular.

El problema és que en aquest horari a molts ens és impossible poder gaudir de tot el programa com ens agradaria.

Com a Radio Pollença els caps de setmana no hi ha una programació fixa i el que es fa és emetre música enllaunada, proposo que el dissabte i el diumenge es facin una multidifusió d'aquests debats i altres entrevistes que puguin pel seu contingut tenir un interès especial, tots sortiríem guanyant.

Tot just per posar un exemple ahir dimecres, dur atac de l'oposició (PSIB-PSOE) a l'equip de govern municipal, naturalment deixo a opinió de cadascun qui tenia raó, la veritat és que m'agradaria escoltar íntegrament el debat d'ahir dimecres.

"Ecovies" a Pollença.

ea6adk | 06 Febrer, 2007 15:29

He observat que en la zona rural de Pollença s'han instal•lat una sèrie d'indicadors d'adreça que informen de la situació de les "ecovíes".

Gens que objectar a aquest tipus d'iniciatives, és més crec que haurien de potenciar-se, ara bé, aquests itineraris haurien d'estar protegits, ignor si la carretera vella de "Cala Carbó a Pollença" és una ecovia o no, però aquest passat estiu una sèrie de turistes nacionals van haver de desistir d'una excursió a peu per la zona de Cala Carbó, doncs allò era "Territorio Comanche”.

És incomprensible que es promocioni un lloc, i precisament en la Cala San Vicente on els turistes no sobren i en plena temporada alta, aquests hàgin de suspendre la seva excursió, per por de ser protagonista d'un accident de caça.

Sobre la prohibición de las corridas de toros en Baleares.

ea6adk | 01 Febrer, 2007 17:19

Hace unos días el “Bloc d’Esquerra” manifestó una clara intención de prohibir los eventos en donde los animales puedan sufrir malos tratos, dicha intención no debería coger de sorpresa a nadie dado que “Els Verds” forman parte dicha coalición.

Si leemos el artículo 4º de la Ley 1/92 de Protección Animal que viven en el Entorno Humano, o mejor aún el Decreto 56/94 que desarrolla su Reglamento, podemos interpretar claramente que las corridas de toros, novilladas y rejones, son una excepción a la prohibición general de maltratar a los animales, es decir, La Ley Balear reconoce el maltrato que sufre el animal durante su lidia en los espectáculos taurinos.

Para los que ya está vendiendo la idea de ataque a España y demás “provincianismos dignos de otras èpocas”, los hechos indican que prohibir dichos espectáculos taurinos por medio de una Ley de Protección Animal no supone ninguna agresión a ideas ni ideologías políticas, puesto que en La Comunidad Autónoma Canaria dichos espectáculos están prohibidos y nadie ha puesto en duda la españolidad de la Islas Canarias, a excepción claro está de los mandatarios del vecino Marruecos cuando quieren sacar provecho de alguna situación para ellos desfavorable.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb