Animalista convencido

Diario de un animalista convencido, defensor de los derechos de los animales y para su desgracia declarado "Persona non grata en la Ilustre Villa de Tordesillas"

Port de Pollença: Qui ha estat el “lumbreras”?

ea6adk | 30 Març, 2007 15:49

Avui en el Port de Pollença és un dia de màxima activitat turística, avui es nota que hi ha molta més gent, demà alguns hotels ja obren les seves portes i tot hauria d'estar "en perfecte estat de revista".

Doncs "no", algun "lumbreras" se li ha ocorregut que avui és un bon dia per a tallar un carril d'una de la principals artèries de la localitat, concretament el Passeig Saralegui, hi ha hagut tot l'hivern per a efectuar aquesta obra i ha hagut de ser precisament avui que la zona portuària bull de visitants.

Pollença: Turistes sí, animals no

ea6adk | 23 Març, 2007 09:36

Després de llegir i escoltar els motius pels quals Miquel Angel March ha estat denunciat, sembla que en el tema urbanístic estem "perdent el nord".

Un terreny rústic per molt ANEI que sigui, ha de tenir en perfectes condicions els rafals, porqueres o el que vulguem nomenar-los destinats als animals, i això ho obliga clarament la Llei 1/92 de Protecció Animal que viuen en l'entorn humà.

Desconec si s'han fet obres o no, (en les tertúlies de Ràdio Pollença tot el món diu que la finca és modèlica) i si s'han fet podríem estar parlant d'una falta administrativa, però mai d'un delicte contra el territori i menys acusar a Miguel Angel March de destructor del mateix.

Pollença s'ha convertit en una casa de bojos en la qual es pot destruir territori per a allotjar turistes en nom de l'economia, però no per a cuidar els teus animals decentment.

Molta activitat en la base del Port de Pollença.

ea6adk | 21 Març, 2007 15:37

Casualitat? No ho sé. Però resulta molt sospitós que dies després d'anunciar-se la possibilitat de devolució dels terrenys que actualment ocupa el aeròdrom militar de Pollença, aquest tingui una inusitada activitat.

Feia molt temps que no veia aterrar diversos helicòpters, feia molt temps que no havia vist les portes de l’hangar obertes com estaven avui. Potser algú intenta demostrar que no és cert que tot just sigui una residència d'estiu d'oficials i suboficials.

Comença la "contradevolució"?

Pollença: Hey My villa is legal.

ea6adk | 19 Març, 2007 18:24

L'excés de construcció en la zona rústica de Pollença s'està cobrant les seves primeres víctimes, que no són ni més ni menys que les “villas” pioneres en aquest negoci, per estar les mateixes obsoletes o simplement no estar a l'altura de les noves construccions.

Les empreses dedicades al lloguer d'aquests habitatges vacacionals (no confondre amb la gran quantitat de planes webs que existeixen a la xarxa) està deixant de contractar les velles "villas", els motius els descrits anteriorment.

Altre problema que s'està creant i aquest si que pot ser molt greu és la massificació d'aquestes construccions, exemple clar és la quantitat de bruc que s'està posant en les parets mitgeres simplement perquè els habitants de dues "villas" no es vegin uns als altres.

El bruc cada vegada més present en el camp de Pollença no fa cap favor a l'estètica del mateix, a més està creant alguns "punts negres" en la seguretat vial, ja que fan que disminueixi molt la visibilitat.

Perquè després ens queixem de les parets de formigó de la base.

Dilluns, les màquines segueixen destrossant "LA FONT"

ea6adk | 19 Març, 2007 10:13

Dos dies després de la multitudinària manifestació en defensa del territori, les màquines amb puntualitat britànica han començat la seva jornada de destrucció de la muntanya de "LA FONT" a Pollença

Irònic

Error molt greu del "BLOC" (al meu entendre, és clar)

ea6adk | 08 Març, 2007 21:18

El passat 6 de març en el bloc de "Eberhard i Nanda" ens anuncien la qual s'ha denominat "Festa del futbol en català", reivindicant la recepció de TV3 durant l'emissió dels partits de futbol, perquè aquests puguin ser seguits en català, reivindicació a la qual m'uneixo, malgrat no ser "futbolero".

Ara bé, amb tots els respectes als organitzadors, em sembla que els integrants del "bloc d'esquerres" s'equivoquen donant suport aquesta festa per una senzilla raó. Aquesta festa està organitzada entre altres entitats per les penyes barcelonistes de Mallorca i en la mateixa es televisarà en pantalla gegant el partit entre el Barça i el Reial Madrid. Personalment crec que aquesta festa haurien d'estar convidades també les penyes del Reial Madrid de Mallorca, ja que aquestes són tan mallorquines com les "culés", corrent seriós perill la celebració en convertir-se en una festa blaugrana quedant en segon pla la veritable reivindicació, cosa que no passaria si estiguessin les dues aficions presents.

L'error del "bloc d'esquerres" serà donar suport un acte en el qual no està representats la totalitat dels mallorquins i corre seriós perill de convertir-se en una trobada "antimadridista" donat suport per una força política, cap recordar que aquest club té molts seguidors en aquestes illes i es poden sentir menyspreats. També sóc conscient que la presència de les dues aficions, potser obligaria a reforçar les mesures de seguretat, però estem parlant d'una festa que tots reivindicarien el mateix.

Com vaig llegir en un comentari en un dels blocs, "hi ha mallorquins que prefereixen votar a Mates amb el nas tapat, simplement perquè ell pensa en Mallorca i vosaltres penseu massa en Catalunya" i algú podria interpretar-lo d'aquesta manera.

De “Melitón Manzanas” a “De Juana Chaos”

ea6adk | 02 Març, 2007 10:03

Cada vegada estic més convençut que no pertanyo a aquest país, m'he negat a jo mateix tenir un sentiment independentista, però el que està ocorrent derrerament fa que dirigeixi la mirada a aquestes persones que diuen que Espanya és una cosa i nosaltres altra.

Podem estar d'acord o no amb la decisió del Govern de la nació en el tema de "De Juana Chaos", però cal recordar que ETA entre altres causes més o menys defensables és fruit de persones com l'homenatjada pel Govern del Partit Popular Melitón Manzanas al que se li va concedir la “Medalla al Merito Civil” a títol pòstum a aquest que entre altres coses va ser col•laborador de la Gestapo alemanya.

Vergonyós veure encara fletxes falangistas, i a joves amb símbols nazis llançant objectes contra la policia amb l'himne nacional de fons.

Normalització lingüística: SPANAIR tot just en anglès

ea6adk | 01 Març, 2007 16:36

L'aerolínia espanyola SPANAIR utilitzarà tot just l'idioma anglès en les seves comunicacions entre pilots i control aeri, encara que estiguin en territori espanyol i per normativa poguessin fer-lo en castellà.

Segons un pilot de SPANAIR és un gran pas cap a endavant, perquè els pilots de les altres aeronaus entendran que instruccions que rebem siguin de la nacionalitat que siguin.

Cal recordar que un AIRBUS 321 de l'aerolínia IBERIA va estar a punt de xocar en l'aire amb un BOEING 767 de la companyia de bandera israeliana en la maniobra d'aproximació a l'Aeroport BEN GURION, presuntament per un conflicte en les instruccions que va rebre en idioma hebreu l'aeronau israeliana. Si les instruccions haguessin estat en anglès els pilots d'IBERIA podrien haver advertit del conflicte a la torre de control.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb