Animalista convencido

Diario de un animalista convencido, defensor de los derechos de los animales y para su desgracia declarado "Persona non grata en la Ilustre Villa de Tordesillas"

Aquí solo hablaremos de animales

ea6adk | 30 Abril, 2007 08:08

Bueno, algunos amigos míos me han comentado que este Blog se está desviando del tema animalista y tienen mucha razón

Por ello, a partir de hoy solo hablaremos de animales, aunque para temas generales estaré en L'abadia del boig.

Con la llegada del verano llegan las brutales corridas de toros y estectáculos similares, de los que sin duda aquí vamos a hablar, a no se que "El Bloque de Izquierdas" entre en el gobierno balear y prohiba este tipo de salvajadas.

Pollença no necessita adossats de 500.000 € ni ...

ea6adk | 28 Abril, 2007 13:54

... àtics d'un milió.

Avui ha arribat a les meves mans una publicitat sobre uns adossats en la zona del Calvari pel mòdic preu de 500.000 € i uns àtics en Bellsresguard per un milió.

Naturalment els promotors prefereixen aquest tipus d'habitatges als de protecció oficial, els beneficis es poden multiplicar per 20 o per 30.

Falten polítiques per a habitatges socials acords amb els nivells d'ingressos de la població i deixem-nos de segones residències que just beneficien a uns pocs.

L'habitatge és un dret no un luxe.

Pollença: Hospital d'Inca, sí, però a Inca.

ea6adk | 25 Abril, 2007 15:01

No cap cap dubte que l'obertura de l'Hospital d'Inca és un pas cap a endavant en la qualitat sanitària per a la vila de Pollença, ara bé, per a les coses quotidianes estem com abans, és a dir, per a una simple radiografia cal perdre tot el matí o tota la tarda doncs cal fer entre 23 o 30 quilòmetres doncs cal desplaçar-se a Inca segons en la zona on visquem.

A qui correspongui Tant afectaria al pressupost anual dotar al PAC de Pollença de l'equipament necessari?

“Beben y beben y vuelven a beber”

ea6adk | 24 Abril, 2007 17:13

He acabat de llegir la notícia sobre l'accident ocorregut en Ciutat aquest matí i he de confessar que no m'estranya en absolut.

Per motius laborals sovint he de menjar en un petit restaurant de la zona de Pollença, com tots els restaurants de menú diari a l'hora del menjar arriben operaris de totes les ocupacions i oficis.

Suposo que no els estranya que les ampolles de vi "volin" de les taules posant punt i final al menjar amb un suculent “reventat”

Després ens pugem a les bastides i no tot just estem a la cua en d'Europa en relació entre hores treballades i producció, sinó que desgraciadament tenim algun desgraciat accident. En l'accident d'avui dues víctimes innocents, una podrà contar-lo però de quina manera.

Pollença: A la fortalesa li ha sortit un bony

ea6adk | 13 Abril, 2007 16:00

Malgrat ésser de propietat privada aquest lloc és emblemàtic a Pollença, últimament està canviant molt, no vull pensar el que pot passar si el aeròdrom militar torna a mans civils.

La Senyora Cirer i la seva consciència

ea6adk | 12 Abril, 2007 14:40

Espero que els lladrucs dels cans que ha manat a Son Reus negant-los una segona oportunitat ressonin en la seva consciència

IB3 Ràdio: El ridícul de Joan Montse i la valentia de “Na Marieta”

ea6adk | 12 Abril, 2007 09:07

Al migdia del passat dimarts i durant una entrevista al president de l'organització de la mostra folklòrica de Ciutat va sortir el tema dels visats d'entrada a Espanya i els problemes que havien tingut alguns grups de ball per a arribar a Mallorca per aquest motiu, tot seguit “Na Marieta” contertuliana del programa va comentar que és injust que amb “la gentussa” que entra a Espanya es negui l'entrada a unes persones que just vénen a ballar i a mostrar-nos la seva cultura.

Joan Montse va recriminar durament l'expressió de “Na Marieta” sobre el terme “gentussa” i va recordar ja la rància història dels quals van haver de deixar Mallorca a buscar-se les sopes per Amèrica, sorpresa la meva quan “Marieta” lluny de disculpar-se arremet contra Joan Montse convidant-lo a visitar els propietaris dels comerços de la zona turística de Calviá i els problemes que havia amb la immigració de l'est d'Europa, creant-se un calent debat i deixant sense arguments a Joan Montse que es va amagar contant una història sobre els valors que li va ensenyar la seva predina que acabava de trencar-se el maluc si no recordo bé.

Sembla que amb la condició de captar el vot immigrant els mallorquins ens hem de callar davant els problemes, deixar que ens robin i perdem la qualitat de vida que teníem fa uns anys, després un súbdit argentí que s'havia escandalitzat va parlar molt correctament però no va fer canviar d'opinió a “Marieta”.

Si tinguéssim una Conselleria d'Immigració dirigida per alguna “Marieta”, potser no tindríem els problemes que tenim actualment en una terra que sempre ha acollit a la immigració amb els braços oberts, sempre que aquests hagin correspost amb el mateix respecte cap a ella.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb