Animalista convencido

Diario de un animalista convencido, defensor de los derechos de los animales y para su desgracia declarado "Persona non grata en la Ilustre Villa de Tordesillas"

Imprescindible vehicle propi

ea6adk | 21 Agost, 2006 14:30

Quan en les nostres illes parlem de la necessitat d'un transport públic eficaç i econòmic, ens topem amb la crua realitat.

Aquest cap de setmana fullejant un conegut diari de les illes, concretament en la secció de "anuncis classificats" i més concretament en la secció de "treball" la immensa majoria de les ofertes exigeixen "vehicle propi", suposo perquè no posem l'excusa que el bus ha arribat tard.

Visca el protocol de Kioto

Comentaris

Realitat

Pepe | 21/08/2006, 14:42

Jo feia anys que tenia carnet abans de venir a Mallorca, però a Zaragoza no el necessitava, hi ha un transport públic que funciona. Al poc temps de viure aqui no vaig tenir més remei que comprar un cotxe., el PP-UM no tenen cap interés per tenir un bon transport públic.

VIVIM ENGANATS!

MiquelAngel | 21/08/2006, 14:55

Jo vaig viure un any a Alemania , i vaig fer algunes feines,vaig viure de puta mare, vaig viatjar pel pais i t'assegur que mai he necessitat un cotxe, va ser tornar aqui i veure't imposibilitat de per tot per uqe ncessites un cotxe. Com va dir un amic meu que es de NNGG i va venir a veure'm a Alemania, "CONY,VIVIM ENGANATS"

Punt intermig

Jo | 21/08/2006, 15:28

El cost anual d'un utilitari econòmic és de 600.000 pts (amortització, benzina, assegurança...) Acceptem raonable que cada unitat familiar tingui un cotxe. El que és un deliri i una sangria econòmica és que hagi famílies a les que cada membre adult (3 ó 4) tingui un cotxe. Això seria absolutament evitable si el transport públic funcionàs mínimament bé i els carrils bici et permetèssin traslladar-te a qualsevol part de la Ciutat. El que passa és que als polítics de les autopistes i les benzineres no els interessa gens ni mica.

i mes gent

hans | 02/09/2006, 21:10

No interessa bon transport públic, ni als taxistes, ni als empresaris de lloguer de cotxes, ni als de les benzineres, ni als constructors d'autopistes i carreteres. I els politics del PP van a comissió d'aquells.

concentración antitaurina mallorca

sheyla | 18/07/2008, 15:08

Hola,

Soy Sheyla Núñez, Coordinadora en Mallorca de AnimaNaturalis.

Estamos organizando una impactante acción de protesta contra las corridas de toros para el próximo jueves 24 de Julio, a las 12h.
Ese mismo día se celebrará una importante corrida de toros, y queremos aprovechar para pedir que Mallorca sea antitaurina y amiga de los animales. Queremos iniciar una campaña de firmas y presión al Ayuntamiento.

La acción se realizará frente al Ayuntamiento de Palma de Mallorca, y consistirá en apelotonar a unos cuantos activistas que simularán ser toros muertos, las víctimas de la tauromaquia. Será parecido a lo que realizamos en Pamplona el pasado 5 de Julio: http://www.animanaturalis.org/post/8146

¿Te gustaría participar en la acción? ¡Necesitamos voluntarios para poderla llevar a cabo!
Si solo deseas colaborar y ayudarnos en lugar de participar activamente de la acción, también necesitaremos voluntarios para entregar folletos informativos y recoger firmas mientras transcurra el acto.

Nos gustaría mucho contar contigo.

Atentamente,

Sheyla Núñez
Coordinadora en Mallorca | AnimaNaturalis Internacional
SheilaN@AnimaNaturalis.org | www.AnimaNaturalis.org

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb