Animalista convencido

Diario de un animalista convencido, defensor de los derechos de los animales y para su desgracia declarado "Persona non grata en la Ilustre Villa de Tordesillas"

Pollença: I rent my Villa

ea6adk | 22 Agost, 2006 08:24

Fins a fa relativament poc temps, a Pollença tenir una “villa” era tenir un tresor.

Les "Villas" que són uns xalets la majoria en terreny rústic plens de comoditats, feien les delícies dels turistes que podien pagar entre 6.000 i 10.000 euros mensuals o una mica més si la contractació es feia mitjançant intermediari.

Normalment el turista que venia a aquest tipus d'allotjament era una persona de classe mitja-alta que prèviament s'informava de la zona que anava a passar les seves vacances, valorant sons com els dels gossos, ases i altres animals com un atractiu més de les seves vacances, a més tenia en compte que en aquesta zona hagués colque pagès que a "la mala hora" pogués posar-se a treballar, però això no era problema per a ell, ja que més renou tenia ell en les seves ciutat d'origen.

Però Què ha passat?

Molt fàcil, el nombre "Villas" a Pollença ha crescut com la sabonera, qui ha tingut un terreny i pogut pagar la construcció ha convertit la seva finca en una flamant "Villa". Naturalment al créixer l'oferta els preus baixen i això ha fet que a les viles ja no vengen en la seva majoria aquests exquisits turistes que hem comentat abans. Ara vénen fins a dos i tres famílies a una "villa", jo he vist fins a tres "vehicles monovolum" en una "Villa" i el pitjor és que no saben molt bé on han vingut.

A aquests nous turistes de "villa" els molesta el gall que canta al matí, els ases que contesten a aquests galls, els gossos que contesten al ases, els tirs dels caçadors a l'alba, el motor de l'aigua del veí pagès si ha de regar o llaurar.

Suposo que a partir d'ara en el fullet d'aquestes viles, caldrà esmentar qui són els veïns i les dates de la temporada de caça.

Lectura obligada

Bloc Urxella

Comentaris

no funciona.

Tomeu del Lloquet | 22/08/2006, 08:58

Lo de les Villas és un tema apart. La gent pensava haver trobat una mina d'or i es va posa a construir com a locos. despres amb la competència els requisits augmentaren, ja eren necessaris més metres quadrats i una piscina. Avui en dia hi ha molts d'aquests xalets que ja no se lloguen per falta de mercat, o que si son llogats unes setmanes a l'any. Tot i això aquest tema és tan important que fa guanyar unes eleccions o fa que hi hagui una carrera política per quin dels dos partits en treu més renta electoral per la llei d'habitatges vacacionals. Gràcies per la referència a Urxella company però la direcció la pàgina no se m'obre.Falta el post: http://bloc.balearweb.net/post/652/20417

Ja funciona

Animalista Convencido | 22/08/2006, 09:58

ja funciona l'enllaç, gràcies per l'avís.

Sobreproducció

Pepe | 22/08/2006, 10:20

Aquest tema el primer que el va analitzar és Karl Marx, és diu sobreproducció i és un dels problemes del capitalisme. Si una persona guanya 6000 -10.000 euros, jo també puc i jo, i jo... Es produeix un excés d'oferta i una baixada de preus i qualitat en un principi, el següent pas és la concentració de l'oferta en poques mans...

lògic

xiu xiu | 02/09/2006, 21:05

Lògic que si hi ha molta oferta han de baixar els preus. Sempre ha sigut aixi. El que hem toca els nassos es el servilisme que no atura, i l'arraconament constant de la gent d'aqui a favor d'una partimportant de turistes paranòics, que no poden sentir cantar un gall, o les ovelles, etc. Ja veureu com haurem d'arribar a anar a la platja de nit, por així deixar lloc als turistes durant el dia, no agafar el cotxe porque puguin conduir mes comodament, entrart al restaurant quan ells haguin sortit, i així...
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb