Animalista convencido

Diario de un animalista convencido, defensor de los derechos de los animales y para su desgracia declarado "Persona non grata en la Ilustre Villa de Tordesillas"

El Port de Pollença entra en "coma ciutadà profund"

ea6adk | 25 Agost, 2006 21:07

Avui en un gran dia per al municipi de Pollensa, avui se celebra el “sopar a la fresca” que organitzen els mateixos veïns i el Ajuntament subministra les postres.

Però en Eu Moll com coneixen els pollencins al Port no hi ha sopars, bo que jo sàpiga hi ha dos, un al carrer "Nao Victoria" i en la carretera de Formentor i res més (si algú sap d'un altre que ho digui).

20:15 hores

En el carrer dels meus pares no volen ni escoltar parlar del tema, segons ells, el passat any després d'estar tot el dia treballant "arriben els de sempre critiquen i mengen de gorra".

Dos carrers més baix, "total som molt pocs d'aquí i ja no coneixem a ningú", i dos més baix tres quarts del mateix, i un altre senyor em diu que avui juga el "Barça".

Polítiques d'integració municipals per a qui? Per als immigrants o per els "molleros"? O és que tot el món té tant treball que no té unes hores per a sopar amb els veïns?

Moltes preguntes que necessiten respostes

Comentaris

Culpables?

Pepe | 25/08/2006, 21:37

Hauria que demanar entre altres a la directiva de l'Associació de Veïns d'eu moll, quan volen movilitzar a la gent el fan. L'actitut de l'actual Ajuntament ( a pesar de la particiàció d' Unió Mollera, que s'ha convertit en un apendix dle Pp) tampoc ajuda.

"Arenalizació"

Animalista Convencido | 25/08/2006, 21:57

No m'agradaria equivocar-me, però creo que va ser María (gerent de l'associació hotelera) qui va posar el dit en la nafra. Com norma general mai s'havien vist comerços oberts més enllà de les nou de la tarda, hi ha alguns que a les dotze encara estan oberts, s'ha perdut vida social i moltes coses més. No crec que la culpa sigui de l'Associació de Veïns però si té l'obligació d'intentar recuperar el Port.

Raons...

Pepe | 25/08/2006, 22:09

Una Associació ha de fer alguna cosa més que gestionar les platges i fer festes, també ha de protestar quan les coses no es fan bé des de l' Ajuntament, ajudar a la integració dels emmigrants, evitar coses com les de can pescador... Sembla també que a l'Ajuntament només li interessa el Port com font d'ingressos. Igual s'hauria de replantear fer la festa a altres dades quan la gent no va tan cansada.

Pitjor encara

Animalista Convencido | 26/08/2006, 08:16

Va haver altre sopar en el carrer Magallanes que va aglutinar a gran part dels "molleros" de sempre. Però és totalment contrari a l'esperit de la idea.

Font d'ingressos

Joan Ramon veterà | 02/09/2006, 20:53

Ja fa molts anys que el Moll tan sols cobra un poc de vida social a l'hivern, la temporada tan sols es per fer calaix.L'associació de veins, que en un 99% es la explotació de les platges i res mes, no es posara malament amb l'ajuntament per quan aquest li pot llevar la concessió de les platges. Lo de la explotació d'aquestes deu esser un cas únic en tot Espanya, i es bastant sospitos, es manetgfen molts diners i la veritat les diferents directives no tenen un aire que diguem, altruista, i a part de les festes mes be gastronòmiques, de les problematiques profundes del Moll no en son conscients, ni en volen parlar.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb