Animalista convencido

Diario de un animalista convencido, defensor de los derechos de los animales y para su desgracia declarado "Persona non grata en la Ilustre Villa de Tordesillas"

Presumpta corrupció, presumptes fraus i escuts humans

ea6adk | 30 Novembre, 2006 15:55

Fa unes setmanes l'aviació israeliana va haver de suspendre un atac aeri perquè gran part de la població de la zona es va posar enfront del blanc, també fa uns dies els treballadors d'una gran empresa constructora es manifestaven contra el Batle d'una població, per negar-se aquest a concedir permís per a construir noves urbanitzacions. i fa tres anys moltes plantilles d'hotels de Mallorca eren "aconsellades" pel seu patrons a votar a un determinat partit sota amenaça d'un "armadedon turístic" si no ho feien,

Tres maneres diferents, però al cap i a la fi maneres d'implicar a part de la població a defensar una causa sigui justa o no.

Perquè ahir en Andraitx havia indignació pel succeït, però també hi ha molt temor que es detingui el "voracitat urbanística" i molts "escuts humans" es quedin sense treball i passin a engrossir les llistes del SOIB. Qui serà el dolent després, el que fa complir la Llei, o que dóna ocupació a la població?

Ara mateix, escolt en la ràdio que la policia de duanes està registrant diverses empreses per fraus milionaris en concepte d'I.V.A. Precisament aquestes empreses són les que estan emprant més treballadors amb contracte indefinit en la zona (Guadalajara en concret), Més escuts humans?

Resumint, fer complir la Llei, moltes vegades et fa impopular i no dóna vots i damunt ets dolent. Això és a causa del poc desenvolupat esperit democràtic de la població espanyola, pel contrari si ets estricte en els teus comportaments i idees ets un radical.

Comentaris

Campechanos al poder

Pepe | 30/11/2006, 16:27

Molt bó animalista, de tot el que he escoltat d' Andratx aquests dies el més triste ha estat al noticiari de 4, quan a un bar de la localitat un deia que Hidalgo era un bon batle, que era "muy campechano". O sigui ja saps si et vols dedicar a robar i destruir has de ser "campechano".

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb