Animalista convencido

Diario de un animalista convencido, defensor de los derechos de los animales y para su desgracia declarado "Persona non grata en la Ilustre Villa de Tordesillas"

Air Madrid o el fracàs del mètode "Balears"

ea6adk | 16 Desembre, 2006 18:53

A quedat més que demostrat que el mètode d’Administració i Direcció d'Empreses "Balears" no ha servit per a l'aeronàutica i Air Madrid ha perdut la seva llicència de vol.

Per a qui no coneix el mètode "Balears" els diré que és l'utilitzat en hostaleria, consta d'improvisació, falta de planificació i amenaces de tancar i anar-se al Carib (com Curro) si l'inspector de torn es posa seriós en la seva feina.

No em va sorprendre gens quan em vaig assabentar que aquesta empresa tenia capital balear, Suposo que s'han adonat que "Aviació Civil" no és la "Conselleria de Turisme", segons els seus responsables 60 hores de retard o deixar-se el menjar en terra i tenir 10 hores sense menjar al passatge o a règim de cacauets és una incidència normal en una companyia aèria.

Almenys no es diu "Air Balears", doncs ja seria massa ridícul i vergonyós.

Comentaris

Bona informació

Pepe | 18/12/2006, 22:31

No coneixia la conexió balear d'Air Madrid.
Per cert has fet un article del fracàs dels toros a Barcelona?

"pos zi"

Animalista Convencido | 19/12/2006, 17:49

Air Madrid és una idea mallorquina, potser li van posar Madrid, perquè fa bo.

Sobre el tema del cessament a Barcelona de les tortures a la monumental, no m'ho crec, i crec que l'empresari pretén una subvenció. El que si és cert són les perdudes que genera aquesta plaça, també és cert que els hereus de l'empresa, encara que no són "animalistes", són contraris a la "fiesta", això vaig escoltar en la ràdio l'altre dia.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb