Animalista convencido

Diario de un animalista convencido, defensor de los derechos de los animales y para su desgracia declarado "Persona non grata en la Ilustre Villa de Tordesillas"

"Ecovies" a Pollença.

ea6adk | 06 Febrer, 2007 15:29

He observat que en la zona rural de Pollença s'han instal•lat una sèrie d'indicadors d'adreça que informen de la situació de les "ecovíes".

Gens que objectar a aquest tipus d'iniciatives, és més crec que haurien de potenciar-se, ara bé, aquests itineraris haurien d'estar protegits, ignor si la carretera vella de "Cala Carbó a Pollença" és una ecovia o no, però aquest passat estiu una sèrie de turistes nacionals van haver de desistir d'una excursió a peu per la zona de Cala Carbó, doncs allò era "Territorio Comanche”.

És incomprensible que es promocioni un lloc, i precisament en la Cala San Vicente on els turistes no sobren i en plena temporada alta, aquests hàgin de suspendre la seva excursió, per por de ser protagonista d'un accident de caça.

Comentaris

Eco, eco, eco...

Pepe | 06/02/2007, 16:46

T'has adelantat, és un dels articles que tinc pensat publicar próximament a nostre blog. Això de les ecovies és una vegada més ecopropaganga buida de significat i sentit, el pressupost d'aquestes ecovies ha estat bàsicmaent asfaltar els camins i molt de propaganda, i ale hop ja tens una ecovia, que en el cas de Pollença ha servit per facilitar l'accés a les "eco" vivendes vacacionals.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb