Animalista convencido

Diario de un animalista convencido, defensor de los derechos de los animales y para su desgracia declarado "Persona non grata en la Ilustre Villa de Tordesillas"

“Multidifusió”. Una proposta per a Radio Pollença

ea6adk | 08 Febrer, 2007 17:08

No hi ha dubte que els programes més interessants de la ràdio municipal pollencina, són els debats dels capvespres, Els dimarts "ciutadans", els dimecres "polítics" i els dijous "dones", són interessants debats i tertúlies sobre temes generals i sobretot els que afecten a la vila en particular.

El problema és que en aquest horari a molts ens és impossible poder gaudir de tot el programa com ens agradaria.

Com a Radio Pollença els caps de setmana no hi ha una programació fixa i el que es fa és emetre música enllaunada, proposo que el dissabte i el diumenge es facin una multidifusió d'aquests debats i altres entrevistes que puguin pel seu contingut tenir un interès especial, tots sortiríem guanyant.

Tot just per posar un exemple ahir dimecres, dur atac de l'oposició (PSIB-PSOE) a l'equip de govern municipal, naturalment deixo a opinió de cadascun qui tenia raó, la veritat és que m'agradaria escoltar íntegrament el debat d'ahir dimecres.

Comentaris

Internet

Toni | 09/02/2007, 12:41

També per un cost poc elevat es podrien desar en format mp3 o ogg vorbis els programes i penjar-los a internet per descarregar-los quan un vulgui com fa ona mallorca radio a la carta. Així la gent de fora tb els podria escoltar...

Re: “Multidifusió”. Una proposta per a Radio Pollença

Pepe | 05/03/2007, 22:54

El programa heavy del dimarts, el fantasma de la opera, per inciativa pròpia penjatn el programa a interne, http://elfantasmadelaopera.blogspot.com/
Hi ha moltes coses que millorar a la ràdio, una pena que no ens deixen participar a la tertúlia política veries el que és fer realment oposició.

Omar

Omar | 03/04/2008, 12:41

Writing comments is a very good deal, but only in case when you understand the topic completely

cheesemaniac

cheesemaniac | 06/04/2008, 18:52

This blog is simply smashing. In my humble opinion of course. As this post is rather debatable I don't think all your blog visitors are going to agree with it.

Robert

Robert | 09/04/2008, 10:30

Humph, you've changed my mind! Your arguments are convincing indeed. Despite I'm not a person who is easy to be convinced.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb