Animalista convencido

Diario de un animalista convencido, defensor de los derechos de los animales y para su desgracia declarado "Persona non grata en la Ilustre Villa de Tordesillas"

Error molt greu del "BLOC" (al meu entendre, és clar)

ea6adk | 08 Març, 2007 21:18

El passat 6 de març en el bloc de "Eberhard i Nanda" ens anuncien la qual s'ha denominat "Festa del futbol en català", reivindicant la recepció de TV3 durant l'emissió dels partits de futbol, perquè aquests puguin ser seguits en català, reivindicació a la qual m'uneixo, malgrat no ser "futbolero".

Ara bé, amb tots els respectes als organitzadors, em sembla que els integrants del "bloc d'esquerres" s'equivoquen donant suport aquesta festa per una senzilla raó. Aquesta festa està organitzada entre altres entitats per les penyes barcelonistes de Mallorca i en la mateixa es televisarà en pantalla gegant el partit entre el Barça i el Reial Madrid. Personalment crec que aquesta festa haurien d'estar convidades també les penyes del Reial Madrid de Mallorca, ja que aquestes són tan mallorquines com les "culés", corrent seriós perill la celebració en convertir-se en una festa blaugrana quedant en segon pla la veritable reivindicació, cosa que no passaria si estiguessin les dues aficions presents.

L'error del "bloc d'esquerres" serà donar suport un acte en el qual no està representats la totalitat dels mallorquins i corre seriós perill de convertir-se en una trobada "antimadridista" donat suport per una força política, cap recordar que aquest club té molts seguidors en aquestes illes i es poden sentir menyspreats. També sóc conscient que la presència de les dues aficions, potser obligaria a reforçar les mesures de seguretat, però estem parlant d'una festa que tots reivindicarien el mateix.

Com vaig llegir en un comentari en un dels blocs, "hi ha mallorquins que prefereixen votar a Mates amb el nas tapat, simplement perquè ell pensa en Mallorca i vosaltres penseu massa en Catalunya" i algú podria interpretar-lo d'aquesta manera.

Comentaris

ho has clavat

grengus | 08/03/2007, 22:14

Sobretot lo de pensar massa en Catalunya. Per coses com aquesta, en Matas pot sortir reforçat. Una cosa està clara. S'identifica Barça amb els independentistas i d'esquerres i el Madrid amb els peperos.

Maño

Pepe | 08/03/2007, 22:53

Básicamente estoy de acuerdo con tigo, supongo que en la decisión del Bloc ha influido el lamentable papel manipulador que hace IB3, contraponiendo frente a ella a TV3. Creó que si se trata de defender la televisión en catalán no es la mejor opción la que han elegido. Pienso que es la típica metedura de pata de un momento preelectoral e intentar subirse a un posible carro de votos. Com dices tú ese acto será sobre todo una exaltación barcelonsita, en fin que más quieres que te diga, nadie es perfecto y el brillo de los votos deslumbra muchas veces a algunos.
pdt.Ya lo podían haber hecho con los partidos de copa entre el Zaragoza y el Barça (IB3 también tapó la señal).

Re: Error molt greu del "BLOC" (al meu entendre, és clar)

Garci | 10/03/2007, 01:28

Hola animalista.quin truco tens per sortir als blocs més actius?Crec que no s'haurien de ficar en temes com aquests. Està bé la reivindicació del català, però donar suport a un partit de futbol me pareix exagerat. El futbol no deixa de ser la religió del segle XXI.

¿Blocs Més actius?

Animalista Convencido | 10/03/2007, 20:16

Jo no m'he vist mai, gràcies Garci per participar, per cert si estàs aquí a l'estiu veuràs quan comencin les corregudes de braus, la llàstima és que moltes vegades es perden les formes.

Seguint amb el tema principal, cre que Vicente Grande (President del Mallorca) haurà pres nota, i tu saps perquè ho dic.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb