Animalista convencido

Diario de un animalista convencido, defensor de los derechos de los animales y para su desgracia declarado "Persona non grata en la Ilustre Villa de Tordesillas"

Pollença: Hey My villa is legal.

ea6adk | 19 Març, 2007 18:24

L'excés de construcció en la zona rústica de Pollença s'està cobrant les seves primeres víctimes, que no són ni més ni menys que les “villas” pioneres en aquest negoci, per estar les mateixes obsoletes o simplement no estar a l'altura de les noves construccions.

Les empreses dedicades al lloguer d'aquests habitatges vacacionals (no confondre amb la gran quantitat de planes webs que existeixen a la xarxa) està deixant de contractar les velles "villas", els motius els descrits anteriorment.

Altre problema que s'està creant i aquest si que pot ser molt greu és la massificació d'aquestes construccions, exemple clar és la quantitat de bruc que s'està posant en les parets mitgeres simplement perquè els habitants de dues "villas" no es vegin uns als altres.

El bruc cada vegada més present en el camp de Pollença no fa cap favor a l'estètica del mateix, a més està creant alguns "punts negres" en la seguretat vial, ja que fan que disminueixi molt la visibilitat.

Perquè després ens queixem de les parets de formigó de la base.

Comentaris

cas concret

Pepe | 22/03/2007, 23:02

Aquesta gent no ha llegit "la gallina de los huevos de oro". La visibilitat de la sortida del camí del refugi a la carretera és mínima i molt perillosa gràcies a una construcció ilegal.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb